Rådgivende ingeniørfirma

Certificeringer

Vores certificerede statikere og brandfolk giver dig tryghed i processen med behandlingen af komplekse byggesager på højt niveau inden for forskellige områder.

OJ-Karriere_coverwidgets
Introduktion

Lille, stor eller kompleks byggesag?

Hos OJ Rådgivende Ingeniører kan vi håndtere alt fra de små ombygninger af boliger og butikker til de største og mest komplekse konstruktions- og brandprojekter inhouse, ligesom vi kan varetage kontrolfunktionen (uvildig tredjepartskontrol), på tilsvarende store og komplekse byggeprojekter, som er udarbejdet af andre aktører .

Hos os er ingen opgave for lille eller stor, vi leverer samme professionalisme og engagement uanset opgavens omfang og som kunde, kan du købe ydelsen som en selvstændig service eller som en del af en totalrådgivningspakke.

Certificerede rådgivere

Hos OJ Rådgivende Ingeniører råder vi over både certificerede statikere og specialister i brandrådgivning og brandsikring, som bistår og rådgiver vores kunder inden for både nybyggeri, renoveringer eller ombygninger.
Vores rådgivere er erfarne konstruktions- og brandingeniører, der er certificerede til henholdsvis KK2, KK3/4 eller BK 2, 3/4, hvor flere af dem har en Master i brandsikkerhed.

Kontakt os gerne for en mere konkret uddybning af, hvordan vores certificerede medarbejdere kan hjælpe med dit projekt.

Bygningsreglementet og certificeringsordningen

Med indførelse af bygningsreglementet BR-18 er indført en ny lovgivning for myndighedsbehandling af konstruktionsprojekter, som indebærer, at der skal tilknyttes en certificeret statiker på konstruktionsprojekter, der er klassificeret højere end konstruktionsklasse 1, KK1.

Tilsvarende er der indført en ny lovgivning for myndighedsbehandling af brandprojekter, som indebærer, at der skal tilknyttes en certificeret brandrådgiver på brandforhold, der er klassificeret højere end brandklasse 1, BK1.

Det er ikke længere de kommunale myndigheder, der forholder sig til de statiske og brandsikringsmæssige områder på byggesager og iflg. certificeringsordningen, skal bygningsmyndigheden alene påse, at der er knyttet en certificeret statiker til projektet og være enig i valg af konstruktions- og brandklasse for bygværket.

Det er desuden vigtigt at have for øje, at rammerne for den certificerede statikers og brandrådgivers virke og krav til statisk dokumentation og dokumentation af kontroller nu er konkrete bestemmelser i bygningsreglementet.

Spørgsmål?

Text-image-2

Tryghed i processen

Hos OJ Rådgivende Ingeniører kan vi via vores certificerede statikere og brandrådgivere varetage myndighedsbehandlingen på de mest komplekse byggesager. Det betyder, at du trygt kan overlade denne proces til os.

Vi er samtidig din garant for gode helhedsløsninger, hvad enten det drejer sig om projektets økonomi, bygbarhed eller sikkerheden generelt.

I et samarbejde med os får du en partner, der sikrer, at der i projekteringsfasen bliver lavet sikre valg og de enkelte løsninger samt bygningens sikkerhed, fx i form af de bærende konstruktioner eller brandsikringen, bliver gennemtænkt i forhold til resten af byggeriet.

OJ Brandrådgivning, brandsikring, text image, Lager-inkl.-pulverslukkere

Mere end 75 års erfaring.

OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S, har siden etableringen i 1946 opbygget en position som et af Danmarks toneangivende ingeniørfirmaer.
Vi er her for at føre vores kunders visioner ud i livet, og det gør vi ved at levere ingeniørfaglig rådgivning på højeste niveau og ved at tage aktivt del i den skabende proces.

Oluf Jørgensen, Ingeniørfaglig rådgivning i hele landet
Kontakt
Bygherrerådgivning: Salgschef Morten Prinds, Oluf Jørgensen

Brug for en certificeret statiker eller brandrådgiver?

Vi har stor erfaring og stærke kompetencer inden for bærende konstruktioner og brandrådgivning, så kontakt os gerne hvis vi kan hjælpe dig videre med din byggesag.

Æbeløen,-Aarhus