Rådgivende ingeniørfirma

Rådgivning om VVS- og ventilationsinstallationer

I OJ Rådgivende Ingeniører har vi årtiers erfaring med at designe og tilpasse VVS-løsninger til såvel bolig-, erhvervs- og sundhedsbyggeri.

VVS-og-ventilation
Introduktion

Specialviden inden for
VVS og ventilation

Vi har den specialviden og erfaring, der sikrer dit byggeprojekt en VVS-løsning af høj kvalitet og til en fornuftig økonomi.

 

Vi arbejder bl.a. med:

  • Projektering af alle typer VVS-installationer
  • Projektering af ventilationssystemer
  • Koordinering på tværs af organisationen
  • Funktionsafprøvning, performancetest og commissioning
  • Helhedsorienteret design
  • Optimerede løsninger
  • Fagledelse
  • Økonomiske kalkulationer
  • Byggeledelse/fagtilsyn
Uddybning

Den optimale løsning til dit byggeri

For at en bygning kan fungere optimalt, er det essentielt, at VVS-anlægget er designet og tilpasset byggeriets indretning og anvendelse. Hos OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S, fokuserer vi på at designe individuelt tilpassede systemopbygninger, der skaber værdi for både bygherren og bygningens brugere, og som samtidig sikrer det lavest mulige energiforbrug.

Design og projektering af VVS-installationer

Vi arbejder med alle former for VVS-installationer. Udover de traditionelle discipliner som vand & afløb, varme & køl og ventilation, har vi kompetencer inden for alle former for luftarter og energiforsyningsanlæg. Vi arbejder med byggeri lige fra mindre tilbygninger til mere komplekse byggerier som f.eks. sygehuse, laboratorier og industri, og uanset størrelse og kompleksitet går vi seriøst til opgaven.

Tværfagligt samarbejde giver det bedste resultat

En vigtig del af arbejdet i VVS-afdelingen handler om koordinering, internt og eksternt. Der tilknyttes altid fagingeniører, som varetager den tværfaglige koordinering, således at vi sikrer de bedste løsninger i samarbejde med bygherre, bygherrerådgiver, arkitekt, forsyningsselskaber og myndigheder.

VVS-afdelingen har et tæt samarbejde med specialister indenfor energi og indeklima, således at energirammeberegninger og indeklimasimuleringer kan benyttes aktivt i designet af de tekniske installationer. Det giver optimal sammenhæng mellem energi, indeklima og VVS – og energioptimerede løsninger, der skaber værdi.

VVS- og Ventilation, Oluf Jørgensen A/S, rådgivning

Mere end 75 års erfaring.

OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S, har siden etableringen i 1946 opbygget en position som et af Danmarks toneangivende ingeniørfirmaer.

Vi er her for at føre vores kunders visioner ud i livet, og det gør vi ved at levere ingeniørfaglig rådgivning på højeste niveau og ved at tage aktivt del i den skabende proces.

Oluf Jørgensen, Ingeniørfaglig rådgivning i hele landet
Kontakt
Bygherrerådgivning: Salgschef Morten Prinds, Oluf Jørgensen

Få glæde af vores rådgivning om VVS- og Ventilation

Vi har årtiers erfaring med at designe og tilpasse VVS-løsninger til såvel bolig- som erhvervsbyggeri.
Ring eller skriv til os for en snak om, hvordan vi kan bidrage til dit projekt.

Boulevarden,-Vejle,-550×700