OM OLUF JØRGENSEN A/S

​Oluf Jørgensen A/S blev grundlagt i 1946 af Oluf Jørgensen og er vokset til et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma med afdelinger i Aarhus. Horsens, Odense, Roskilde og København.

Vi har en bred målgruppe, som både omfatter private og offentlige bygherrer og vi er involveret i mange komplekse byggerier både inden for boliger, industri, institutioner, skoler og sygehuse.

Vores medarbejdere er klar til at give kompetent rådgivning

Oluf Jørgensen A/S består af 200 medarbejdere, hvis fornemste opgave er at give vores kunder den bedste rådgivning og den bedste oplevelse af vores arbejde.

Vores interne kompetencer spænder vidt og vores dygtige medarbejdere varetager altid opgaverne på bedste vis for alle vores kunder – store som små – i hele landet.

Hos Oluf Jørgensen A/S er vi med andre ord i stand til at rådgive i forbindelse med selv de mest komplekse og rådgivningstunge byggeopgaver herunder fremtidens hospitalsbyggeri, hvor vi samarbejder med landets førende sygehusarkitekter.

Vores målsætning er at være det helt naturlige valg

Vores målsætning er, at Oluf Jørgensen A/S altid skal være det naturlige valg for vores samarbejdspartnere både i den indledende idéfase, planlægningen og projekteringen samt i slutfaserne med ibrugtagning og drift af byggeriet.

Vi har med andre ord stor erfaring med alle fagdiscipliner, hvilket gør os i stand til at levere en effektiv og kompetent projekteringsledelse.

Du er velkommen til at kontakte Oluf Jørgensen A/S, hvis du ønsker flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde.