OM OLUF JØRGENSEN A/S

​Oluf Jørgensen A/S blev grundlagt i 1946 af Oluf Jørgensen og er i dag vokset til at være et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma. 

Særligt inden for de seneste år har vi vækstet markant og i februar 2019 opkøbte vi desuden SlothMøller A/S i Sønderborg. Det betød en styrkelse af vores kerneforretning og kompetencer og vi har nu afdelinger i Aarhus. Horsens, Odense, Roskilde, København og Sønderborg.

​Vi har en bred målgruppe, som omfatter både private og offentlige bygherrer og vi tilbyder ingeniørfaglig rådgivning til mange forskellige opgaver, der spænder bredt fra alment boligbyggeri til større komplekse byggerier inden for både industri, skoler, institutioner og sygehuse.

Vores medarbejdere er klar til at give kompetent rådgivning

Oluf Jørgensen består af mere end 200 medarbejdere, hvis fornemste opgave er at give vores kunder den bedste rådgivning og oplevelse af vores arbejde.

Vores interne kompetencer spænder bredt og vores dygtige medarbejdere varetager altid opgaverne på bedste vis for alle kunder - store som små - og i hele landet. 

​Hos Oluf Jørgensen A/S kan vi tilbyde rådgivning i forbindelse med selv de mest komplekse og rådgivningstunge byggeopgaver, herunder fremtidens hospitalsbyggeri, hvor vi samarbejder med landets førende sygehusarkitekter. ​​

​​

Vores målsætning er at være det helt naturlige valg

Vores målsætning er, at Oluf Jørgensen A/S altid skal være det naturlige valg for vores samarbejdspartnere, både i den indledende idéfase, planlægningen og projekteringen samt i slutfaserne med ibrugtagning og drift af byggeriet.

Vi har stor erfaring med alle fagdiscipliner og holder os altid opdateret på nye standarder i branchen og er således i stand til at levere en effektiv og kompetent rådgivning og projekteringsledelse for dit kommende byggeri. 

Du er velkommen til at kontakte Oluf Jørgensen A/S, hvis du ønsker flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores afdelinger eller vores medarbejdere.

AARHUS

Tlf.: +45 7562 3499

​Europaplads 16

8000 Aarhus C

Åbn i Google Maps »

Mail: aarhus@ojas.dk​​

HORSENS

Tlf.: +45 7562 3499

Langmarksvej 34

8700 Horsens

Åbn i Google Maps »

Mail: horsens@ojas.dk​​​

ODENSE

Tlf.: ​+45 7562 3499

​Klokkestøbervej 18, 1

5230 Odense M

Åbn i Google Maps »

Mail: odense@ojas.dk​​​​

ROSKILDE

Tlf.: ​+45 7562 3499

​Knudsvej 44 C

4000 Roskilde

Åbn i Google Maps »

Mail: roskilde@ojas.dk​​​​​

KØBENHAVN

Tlf.: ​+45 7562 3499

Otto Busses Vej 7, 4. sal.

2450 København​ SV.

Åbn i Google Maps »

Mail: kbh@ojas.dk​​​​​