OJ Rådgivende Ingeniører i Aarhus

Har du brug for en rådgivende ingeniør i Aarhus eller omegn? OJ Rådgivende Ingeniører dækker hele landet og fra kontoret i Aarhus servicerer vi kunder fra hele Østjylland, herunder Aarhus, Silkeborg, Viborg, Odder, Randers etc.

Få hjælp til en hvilken som helst opgave, som du står over for – som rådgivende ingeniører har vi specialister inden for mange forskellige fagområder.

Læs videre herunder, eller giv os et kald for at vende dine muligheder.

Rådgivende Ingeniører Aarhus

Som rådgivere er vi med dig fra start til slut

Det er vigtigt at tage hensyn til det lokalområde, der danner rammerne for byggeriet, så alting spiller sammen. Derfor løser vi rådgivningsopgaver med lokalmiljøet i mente.

Vi er med gennem hele processen og du kan altid regne med at blive mødt af en professionel rådgivende ingeniør i Aarhus, som kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Uanset om det er et stort eller lille projekt inden for blandt andet anlægsopgaver, miljørådgivning, commissioning, bæredygtigt byggeri samt mange andre områder.

Er du på udkig efter en, som kan sørge for den samlede bygherrerådgivning eller projekteringsledelse tilbyder vi også dette. Vi har også certificerede statikere, som kan hjælpe dig ud over stepperne med dit projekt med både start og sluterklæringer i henhold til bygningsreglementet.

Byggepladsbesøg,-text-image,-OJ-Rådgivende-Ingeniører

Bæredygtigt og DGNB-certificeret byggeri

Bæredygtighed spiller en større og større rolle i byggeprocessen, og leder du efter en bæredygtighedskonsulent som kan hjælpe med at gøre dit byggeri mere bæredygtigt, er vi klar til at hjælpe dig.

Både når det gælder DGNB-certificeret eller svanemærket byggeri hjælper vi med certificeringerne og bæredygtighedsarbejdet igennem hele processen og vi har fokus på mere end CO2 og global opvarmning, når vi arbejder med bæredygtighed i byggeriet. For os er det vigtigt med en holistisk tilgang, hvor vi optimerer både sociale, miljømæssige, økonomiske og tekniske aspekter for at opnå et fremtidssikret byggeri, der gør en positiv forskel for mennesker og miljø.

Æbeløgade, boliger, reference, Oluf Jørgensen

Vil du have en plads på kontoret i Aarhus?

Er du på udkig efter nye muligheder som rådgivende ingeniør i Aarhus?
Så kontakt vores HR-afdeling på hr@ojas.dk eller bliv klogere på en karriere hos OJ Rådgivende Ingeniører. Vi kan bruge både VVS-ingeniører, el-ingeniører, brandrådgivere, bygherrerådgivere og certificerede statikere i vores team.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Lars-Svenningsen,-400×500

Brug for en rådgivende ingeniør i Aarhus?

Kontakt gerne tegnestuechef Lars Svenningsen eller en anden kollega fra kontoret i Aarhus, vi ligger centralt placeret på Europaplads 16 over for DOK1.

Rådgivende Ingeniør Aarhus, Europaplads 16, OJ Rådgivende Ingeniører