OJAS Nyhed

Solide sorte tal på bundlinjen

​Det netop offentliggjorte regnskab viser solide sorte tal på bundlinjen for Oluf Jørgensen Group A/S, som ser fortrøstningsfuldt på fremtiden.

Forside / Nyheder / Solide sorte tal på bundlinjen

Solide sorte tal på bundlinjen hos Oluf Jørgensen Group A/S.

​Det netop offentliggjorte regnskab viser solide sorte tal på bundlinjen for Oluf Jørgensen Group A/S, som ser fortrøstningsfuldt på fremtiden.

​”Flere år med stor vækst har igen medført solide sorte tal på bundlinjen, dette er dog ikke på højde med rekordåret 2017/2018, men resultatet før skat for regnskabsåret 2019/2020 viser et solidt overskud på knap 11 mio. kr.” udtaler adm. direktør Brian Andreasen.

Resultatet kommer på baggrund af en flot bruttofortjeneste på over 135 mio. kr. og på trods af nedskrivninger på 2 store projekter. Nedskrivningerne gør dog, at resultatet ikke når det budgetterede og dermed af ledelsen må anses som værende ikke tilfredsstillende.

​I indeværende regnskabsår er der forventninger om at øge bundlinjen endnu mere og det gælder hele koncernen, som også tæller SlothMøller A/S i Sønderborg. Her overtog Oluf Jørgensen Group SlothMøller A/S i februar 2019, og afdelingen i Sønderborg er nu en del af koncernens i alt 6 afdelinger.

”I Sønderborg har vi et godt afsæt i det sønderjyske marked og med stærke kompetencer inden for bl.a. geoteknik- og miljø samt anlæg af store idrætsanlæg i hele landet, præsteres der også gode resultater i denne del af koncernen” supplerer Brian Andreasen.

​Fokus på drift og udvikling

”De seneste år har vi gennemgået en meget stor vækst i koncernen, som ved regnskabsårets afslutning talte ca. 210 medarbejdere. Allerede ved årsskiftet vil dette tal være steget til ca. 250 medarbejdere, og fokus vil derfor i den kommende tid i højere grad være på virksomhedens drift, de klassiske ingeniørdiscipliner samt udvikling af områder som geoteknik, brandrådgivning og bæredygtighed i byggeriet end på vækst” afslutter Brian Andreasen.

​​Vil du vide mere? Kontakt gerne adm. direktør Brian Andreasen på tlf. 75623499.