OJAS Nyhed

Finalist til Building Awards 2023

Med projektet ”Lanternen – Maritimt Center” i Esbjerg er vi med i finalen til Building Awards 2023 om prisen for ”𝘈̊𝘳𝘦𝘵𝘴 𝘉𝘺𝘨𝘨𝘦𝘳𝘪 – 𝘌𝘵 𝘣𝘺𝘨𝘨𝘦𝘳𝘪, 𝘥𝘦𝘳 𝘩𝘢𝘳 𝘪𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘦𝘳𝘦𝘵 𝘰𝘨 𝘴𝘢𝘵 𝘯𝘺𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘢𝘳𝘥𝘦𝘳”. Vi er desuden finalist i kategorien ”𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘶𝘥𝘷𝘪𝘬𝘭𝘪𝘯𝘨𝘴𝘱𝘳𝘪𝘴𝘦𝘯 – 𝘧𝘰𝘳 𝘦𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵, 𝘥𝘦𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘭𝘭𝘦𝘳 𝘴𝘪𝘨 𝘶𝘥” med projektet på Engvej på Amager i København.

Forside / Nyheder / Finalist til Building Awards 2023

Finalist i to kategorier til Building Awards 2023

Vi glæder os meget til Building Awards 2023 løber af stablen, da vi i år er finalister i 2 spændende kategorier.

Med projektet ”Lanternen – Maritimt Center” i Esbjerg er vi med i finalen om prisen for ”𝘈̊𝘳𝘦𝘵𝘴 𝘉𝘺𝘨𝘨𝘦𝘳𝘪 – 𝘌𝘵 𝘣𝘺𝘨𝘨𝘦𝘳𝘪, 𝘥𝘦𝘳 𝘩𝘢𝘳 𝘪𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘦𝘳𝘦𝘵 𝘰𝘨 𝘴𝘢𝘵 𝘯𝘺𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘢𝘳𝘥𝘦𝘳”.

Og det mener vi helt bestemt, at Maritimt Center på Esbjerg havn har gjort og stadig gør. Projektet sætter derudover fællesskabet i fokus og der er plads til både vandsportsklubber, bådopbevaring, træningsfaciliteter, værksted og sociale funktioner. Centret et nyt ankerpunkt for det maritime foreningsliv i byen og byggeriets cirkulære, åbne design inviterer besøgende ind fra alle vinkler og skaber en tilgængelig og inkluderende bygning.

Læs mere om projektet her: https://lnkd.in/eUDPPM6X

Samarbejdspartnere på projektet: WERK og Snøhetta

Vi er desuden finalist i kategorien ”𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘶𝘥𝘷𝘪𝘬𝘭𝘪𝘯𝘨𝘴𝘱𝘳𝘪𝘴𝘦𝘯 – 𝘧𝘰𝘳 𝘦𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵, 𝘥𝘦𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘭𝘭𝘦𝘳 𝘴𝘪𝘨 𝘶𝘥” med projektet på Engvej på Amager i København.

Særligt for transformationsprojektet på Engvej er netop, at det er lykkedes med at tiltrække unge, der ønsker at bo tæt på Amager Strandpark i København. Tidligere lå området øde hen med nedslidte kontorbygninger – i dag har stedet en ny, frisk identitet med et levende bymiljø og 650 ungdomsboliger.

Samarbejdspartnere på projektet: AI Arkitekter & Ingeniører, Gefion Group, OPLAND , bgb a.s.

Læs mere om projektet her: https://lnkd.in/eqUKbWce

Licitationen – står bag Building Awards 2023.