OJAS Nyhed

Geolog giver grønt lys til byggestart

Mød en kollega som er medvirkende til, at vi kan rådgive kunder igennem hele byggeprocessen, fra første idé til færdigt bæredygtigt projekt.

Forside / Nyheder / Geolog giver grønt lys til byggestart

Geolog giver grønt lys til byggestart.

Igennem hele byggeprocessen, fra første idé til færdigt bæredygtigt projekt, vil medarbejdere, som hver især brænder for deres specifikke arbejdsområder, rådgive vores kunder om stort og småt. Men hvad er det, som motiverer og inspirerer vores medarbejdere i deres daglige arbejde? Det giver Jens Amby Ditlev, der er uddannet geolog og arbejder i afdelingen for geoteknik & miljø i Sønderborg her et bud på:

Jeg bliver motiveret og inspireret af processen, fra vi står ude på en bar mark, til håndværkerne får et ‘go’ til at bygge et fundament. I den indledende del af byggeprocessen indsamler vi viden, planlægger boringer og analyserer jordprøver i laboratoriet for at afgøre jordens egnethed til at grave og bygge, inden vi endeligt giver grønt lys til en byggestart.

Læs mere om Jens og hans arbejde som geolog – eller mød flere af vores medarbejdere, som hver især brænder for deres specifikke arbejdsområder under karriere.