OJAS Nyhed

Landsdækkende rammeaftale vundet

Spændende landsdækkende rammeaftale vundet i et stærkt team.

Forside / Nyheder / Landsdækkende rammeaftale vundet

Landsdækkende rammeaftale vundet

Vi er meget glade for, at vi i OJ Rådgivende Ingeniører sammen med Dansk Boligbyg a/s, tnt arkitekter a/s og Danhaus har vundet en landsdækkende rammeaftale i totalentreprise på nybyggeri for Domea.dk, som vi skal hjælpe med at skabe arkitektonisk stærke og funktionelle boliger i by og på land. 🏘

Et spændende nyt projekt, der skal laves under rammeaftalen, kan blive et boligprojekt i hjertet af Carlsbergbyen. Byggeriet skal skabe rammer omkring en række fleksible, bæredygtige almene boliger til kernefamilier, enlige og sammenbragte familier.

Domea.dk er en fremsynet bygherre, der ved, at hvis den blandende og aktive by skal lykkes, skal det almene tænkes med fra starten og ikke mindst, at arkitekturen skal understøtte mangfoldigheden i vores familieformer.

ℹ️ 44 procent af danskerne lever, ifølge Danmarks Statistik, ikke i en # kernefamilie med mor, far og børn. Familiestrukturerne i Danmark har været igennem radikale ændringer i de seneste årtier. Flere sammenbragte familier bor i mere end én bolig, flere lever som singler, og antallet af beboere i en bolig kan ændre sig fra uge til uge. De strukturelle forandringer, det danske boligmarked gennemgår, kalder således på nye boligformer og det glæder vi os til at være med til at skabe i de kommende år.

Vi ser frem til at fortsætte de sidste 4 års gode samarbejde i teamet.

Læs artikel i Licitationen omkring aftalen: https://bit.ly/34JLUOw