OJAS Nyhed

Nyt hovedkvarter til Lidl i Aarhus

​Vi er stolte over at være kommet med på rejsen med et stort projekt hos dagligvarekæden Lidl, der flytter hovedkontoret fra Kolding til Aarhus K.

Forside / Nyheder / Nyt hovedkvarter til Lidl i Aarhus

Nyt stort hovedkvarter til Lidl i Aarhus.

​Vi er stolte over at være kommet med på rejsen med et stort projekt hos dagligvarekæden Lidl, der flytter hovedkontoret fra Kolding til Godsbanen i den spændende Aarhus bydel, Aarhus K.

​Projektet, der forventes at være færdig i 2023, omfatter to dele:

  • Kontorfaciliteter til ca. 300 medarbejdere
  • P-Hus der opføres for Aarhus kommune med ca. 360 pladser.

Hos Oluf Jørgensen A/S bidrager vi med teknisk rådgivning og bistand vedrørende ingeniørarbejdet inden for flg. rådgivningsområder: Anlæg, konstruktioner samt El-, VVS-, ventilationsinstallationer. Vores brandafdeling yder desuden brandrådgivning på projektet.

​Desuden vil vores afdeling for bæredygtighed være med til at sørge for, at der hele vejen igennem dette projekt vil være fokus på bæredygtighed og grønne løsninger. Projektet skal DGNB certificeres til minimum Guld og dette indebærer implementeringen af bæredygtige løsninger med fokus på fx lavt energiforbrug, regnvandshåndtering og affaldssortering.

De to hovedbyggerier består af flg.:​

  • En 7 etagers bygning med kontorer på 1-7 sal, dagligvarebutik i stueetagen og en kælder.
  • Et offentligt tilgængeligt parkeringshus fordelt på 5 etager eller 11 niveauer. Parkeringshuset opbygges med dæk, der skiftevis forskyder sig en halv etage i forhold til hinanden op gennem huset efter “split/level” princippet.

Hele projektet opføres i totalentreprise af totalentreprenør Per Aarsleff A/S og vi ser frem til et stærkt samarbejde med flg. parter:

Bygherre: Lidl DK
Totalentreprenør: Aarsleff A/S
Arkitekt: LINK Arkitektur
​​Ønsker du at høre mere om projektet eller andre af vores referencer inden for erhverv -​ kontakt os gerne på tlf. 7562 3499.

​​​(Illustrationer: LINK Arkitektur)

Se flere referencer med dagligvarebutikker her.