OJAS Nyhed

Flot video fra Ny Retspsykiatri Sct. Hans

Danmarks største retspsykiatriske center står færdigt i 2021. Vi har stået for projekteringsledelse af alle ingeniørfag.

Forside / Nyheder / Flot video fra Ny Retspsykiatri Sct. Hans

Flot video fra Ny Retspsykiatri Sct. Hans

I de sidste par år har flere af vores ingeniører arbejdet med projekteringen af Danmarks største retspsykiatriske center – et stort og spændende projekt, som nu nærmer sig sin afslutning.
Centeret, med i alt 126 sengepladser og 300 arbejdspladser, andrager 20.600 m².
Intentionen med det nye byggeri er, at patienterne ikke blot skal have behandling i form af medicin og terapi, de vil også blive hjulpet tilbage til livet igen af den arkitektur, som de vil være omgivet af døgnet rundt – en helende arkitektur i pagt med naturen ved Roskilde Fjord.
Her er skabt en sammenhængende bygning med en høj grad af sikkerhed uden brug af hverken pigtråd og hegn. Centret er sikret mod absenteringer ved at placere bygningerne på en måde, så de tilsammen danner en effektiv indhegning uden at bygningen virker klaustrofobisk.
Projektet, hvor vi har bidraget med projekteringsledelse på alle ingeniørfag er lavet i et tæt og stærkt samarbejde med Region Hovedstaden, KHR Architecture, Rubow arkitekter, Opland, WSP, Spangenberg & Madsen.

Venligst accepter marketing-cookies for at se denne video.

Dronefilm: www.martin-design.dk

Læs mere om projektet her.

Se andre sundhedsreferencer her.

Kontakt os gerne for at høre mere om andre sundhedsreferencer på tlf. 75623499.