Rentemestervej 40-42

​Projektet omfatter opførelse af et botilbud indeholdende 24 boliger for udviklingshæmmede, samt tilhørende servicearealer.

Projektet gennemføres i et samarbejde mellem Landsforeningen LEV og Københavns Kommunes Socialforvaltning. Socialforvaltningen indgår som driftsherre på bofællesskabet.

Byggeriet består af en fem-etageres bygning hvor hovedparten af servicearealet er lokaliseret i stueetagen. Etagerne herover indeholder hver seks boliger med tilknyttede fællesarealer og servicearealer så som aktivitetsrum, computerrum, køkken/spisestue, fælles altan, vagtrum m.m.

På hver etage fordeler boligerne, bestående af opholdsstue, tekøkken, soveværelse, bad og med fransk altan, sig i to grupper på hver tre, med mellemliggende bolig-fællesarealer således at to etager (12 boliger) er fælles om de to etageres fællesrum. Pulterrum er placeret i terræn og på tagterrassen.

I stueetagen etableres personalefaciliteter, kontor m.m. samt café som tænkes drevet af botilbuddet.

Udearealerne i terræn og på bygningens tag etableres med fælles friarealer, der indrettes til varierede udendørsophold og -aktiviteter.

RÅDGIVNINGSDISCIPLINER

​Projektering af anlægsarbejder

Projektering af konstruktioner

Projektering af VVS og ventilation

Projektering af el-installationer

Fagtilsyn

​​

​BYGHERRE

Landsforeningen LEV

Susanne Kyra Jensen

36 35 96 96


UDFØRT

2011-13


STØRRELSE

2.075 m²


ARKITEKT

​Karl Henning Sørensen arkitekter a/s​​