Rådgivende ingeniørfirma

Dampskibsmolen, Nyborg

OJ Rådgivende Ingeniører stod for ingeniørfaglig rådgivning inden for alle ingeniørdiscipliner til dette spændende boligbyggeri i smukke omgivelser på havnen i Nyborg.

Boliger, Dampskibsmolen, Nyborg, reference, Oluf Jørgensen A/S, rådgivende ingeniører
Introduktion

 

Hos OJ Rådgivende Ingeniører  har vi bidraget med rådgivning inden for alle ingeniørfaglige discipliner til dette spændende boligprojekt på havnen i Nyborg. Området er spændende og unikt med en skøn placering ved Østerhavnen og havnekanalen. Herfra er der en flot udsigt ud til Storebælt og for de friske er det muligt at have båd i forhaven.

Projektet består af 2 bygninger med i alt 51 lejligheder med to, tre eller fire værelser, svingende størrelsesmæssigt 76 til 130 kvadratmeter og alle med altan eller terrasse, parkeringsplads og et depotrum.

Billeder: hd Ejendomme

 

Bygherre:

HD Ejendomme

Arkitekt:

Archidea Arkitekter

Rådgivningsform:

Delt rådgivning

Størrelse:

5.800 m²

Udført:

2018-2019

Flot boligprojekt i ideelle omgivelser

I dette projekt spiller alle detaljer flot sammen og der er tænkt over sammensætningen af materialer.

De 2 bygninger har et varieteret udtryk og der er anvendt både tagbeklædning og mursten i forskellige farver, men alligevel falder bygningerne fint i med det omkringliggende miljø på havnen.

Her er mulighed for at sidde på din store terrasse eller altan og lytte til bølgeskvulp mod molen eller pakke en frokostkurv og gå uden for døren, hvor båden venter få skridt fra din lejlighed.

 

 

 

Boliger, Dampskibsmolen, Nyborg, reference, Oluf Jørgensen A/S, rådgivende ingeniører
Kontakt
Brandrådgivning: Thomas-Hansen-Oluf-Joergensen-KBH

Giv dit næste byggeprojekt den bedste start

Las os stage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at føre din byggeversion ud i livet. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Æbeløen,-Aarhus